Advocaten

mr. S.C. (Stefan) van Paridon

mr. S.C. (Stefan) van Paridon

Advocaat

Mr. Van Paridon is sinds zijn beëdiging in 2008 werkzaam in de frontlinie van de Nederlandse advocatuur. Als advocaat beschikt hij over een dozijn aan jaren ervaring in zowel complexe en omvangrijke strafzaken op allerlei gebieden als ook in minder omvangrijke zaken. Ook het vreemdelingenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, civiele recht en jeugdrecht is hem door zijn jarenlange ervaring niet onbekend. Mr. Van Paridon heeft letterlijk bij elk rechtscollege in Nederland meerdere procedures gevoerd, waardoor geen rechtscollege hem nieuw of onbekend is.

Onverschrokkenheid en een niet aflatende werklust zijn typerend voor mr. Van Paridon. Opgeven is er bij hem niet bij. Met ongekende Rotterdamse mentaliteit pakt hij een zaak aan en gaat vol voor de belangen en rechten van cliënten.

Mr. Van Paridon wordt door de media met regelmaat gevraagd om zowel voor als achter de schermen zijn mening te geven over maatschappelijke juridische kwesties.

mw. mr. N. (Nathalie) Roos

mw. mr. N. (Nathalie) Roos

Advocaat

Mr. Roos heeft ruime ervaring binnen de advocatuur, en op allerlei gebieden. Zij behandelt zaken op het gebied van het strafrecht, het jeugd(straf)recht, het bestuursrecht en allerlei zaken binnen het civiel recht waaronder ook het personen en familierecht. Geen juridisch probleem dat zij niet aandurft.

Doorzettingsvermogen, strijdvaardigheid en tomeloze inzet kenmerken het optreden van mr. Roos. Een probleem is bij haar in deskundige handen. 

T.M.R. (Timothy) van Weissenbruch (LL.B.)

T.M.R. (Timothy) van Weissenbruch (LL.B.)

Paralegal

De heer Van Weissenbruch heeft jarenlang ervaring als juridisch medeweker in de advocatuur en is als jurist aan ons kantoor verbonden. Door zijn ervaring en opgedane kennis kunnen de advocaten op hem bouwen. Door zijn vele capaciteiten, zijn inzet en betrokkenheid is de heer Van Weissenbruch een volwaardig lid van ons team en niet slechts ondersteuning voor het team. In de meeste gevallen voor u het eerste aanspreekpunt.